Dieta barf

Alimentatie cruda BARF/PREY | ionutg.ro – Suplimente naturale pentru dieta Barf/Prey

Dieta BARF are atât susținători, cât și adversari.

No Dieta barf Post Views: 2. Această dietă este alcătuită din carne proaspătă, oase proaspete, şi legume şi fructe proaspete fin mărunţite. Susţinătorii acestei diete spun că ea reţine cantităţi mari de nutrimente şi enzime, şi menţine câinii mai sănătoşi. Dieta nu conţine conservanţi, iar mestecarea oaselor crude oferă câinilor o activitate viguroasă şi care să îi ţină ocupaţi, cât şi o modalitate de a-şi curăţa dinţii. Nu îi oferiţi niciodată oase gătite, în special de pasăre, care se pot sparge şi forma aşchii ce pot provoca răni interne dacă sunt consumate.

Este o dietă bazată pe o cantitate mare de carne proaspătă. Aceasta necesită ca proprietarii de pisici să estimeze cu atenție necesitatea Dieta BARF — trebuie hrănite pisicile cu carne crudă?

Aceasta necesită ca proprietarii de pisici să estimeze cu atenție necesitatea zilnică pentru anumiți nutrienți. Dieta BARF devine din ce în ce mai populară.

Pet sitting: Îngrijire peste noapte a cățelului acasă la dvs. sau la mine.

Prototipul unui astfel de mod de hrănire a pisicilor a fost dieta pentru câini. Decizia de dieta barf a acestuia ar trebui dieta barf fie precedată de o consultare cu un nutriționist pentru animale, iar la medicul veterinar ar trebui efectuate teste de bază ale sănătății pisicii - morfologie, biochimie, ionogramă a sângelui și inclusiv o ecografie a cavității abdominale.

Specialistul va stabili cerințele alimentare în baza unei evaluări atente dieta barf stării animalului. Dieta BARF — ce înseamnă?

shaun t pierdere de grăsime pierde apariția grăsimilor

Pisicile sunt din natură carnivore, astfel încât dieta lor ar trebui să fie cât mai apropiată de cea a felinelor în condițiile naturale. Promotorii BARF susțin că pisica domestică nu diferă, în ceea ce privește metabolismul, de omologii sălbatici care-și mănâncă în întregime victimele vânate.

Ei subliniază faptul că sistemul digestiv al pisicilor nu este adaptat la digestia glucidelor complexe, care se regăsesc în cantitate mare în hrana gata preparată. Administrarea acesteia poate duce la probleme dieta barf sănătate.

Coș de cumparaturi

Prin urmare, meniul dietei BARF se bazează pe carne care nu este supusă niciunui tratament termic. Ian Billinghurst - un medic veterinar australian este considerat a fi creatorul dietei.

Susținătorii BARF cred că echilibrul ideal al acestor substanțe nutritive se regăsește într-un șoarece de mărime medie.

  • Ce alimente pot fi incluse în dieta BARF?
  • Metabolismul lent și pierderea în greutate

Cu toate acestea, meniul ar trebui să fie adaptat nevoilor animalului. Proprietarul trebuie să calculeze necesarul de nutrienți ai animalului de companie pentru o dietă corespunzătoare. Ar trebui luați în considerare factori precum: vârsta, greutatea, sexul, rasa, starea de sănătate, activitatea, bolile.

O alimentație pentru animale, pe bază de carne crudă, devine tot mai populară printre iubitorii de patrupezi. Dieta BARF este o astfel de mâncare pentru câini și pisici pe care o adoptă cei care doresc să-și hrănească animalul diferit. Dar oare cât de benefică este dieta pentru animalele noastre? Vom elabora acest subiect mai jos și aflăm beneficiile și riscurile posibile pe care le ridică această dietă cu carne crudă.

Poate fi util așa-numitul calculator BARF. Cu toate acestea, cel mai bine este să discutați despre implementarea acestei diete cu un specialist calificat, cum ar fi un nutriționist pentru animale sau un medic veterinar. Dieta BARF — ce carne va fi cea dieta barf bună pentru pisici?

Unii proprietari de pisici se tem de dieta BARF din cauza posibililor dieta barf sau bacterii din carnea crudă. Prin urmare, atunci când decizi asupra acestei metode de nutriție, trebuie să furnizezi pisicii numai carne din surse verificate, proaspătă și dieta barf pentru consumul uman.

Pe lângă carne, meniul ar trebui să dieta barf și măruntaie, cum ar fi: inimi, plămâni, ficat, stomac, rinichi și cerebel aprox.

Contacteaza-ne

În plus, mai e nevoie de grăsime și o sursă de calciu și fosfor, care pot fi completate dieta barf coji de ouă de găină măcinate sau alte ouă. Pisicilor li se poate peștele crud fără tiaminazăouăle de prepeliță și de găină, precum și alge, ulei de pește, drojdie de bere, taurină.

pierderea în greutate pe locul 95 mâncați ceea ce doriți să pierdeți în greutate

Nu conține în schimb produse foarte prelucrate, conservanți artificiali și coloranți. Ce beneficii ale dietei BARF indică susținătorii săi?

ce arată pierderea în greutate de 5lb slimming hoodies

Potrivit susținătorilor dietei BARF, consumul de carne crudă are multe beneficii pentru sănătate, însă ei totodată subliniază că poate fi dăunătoare dacă este utilizată în mod necorespunzător.

Calmează alergiile și inflamațiile. Îmbunătățește bunăstarea generală și aspectul blănii.

Dieta BARF pentru pisici. Ar trebui pisicile sa manance carne cruda? | ionutg.ro

Adaugă energie. Combate năpârlirea excesivă și tartrul. Contribuie la tratamentul diabetului și al tulburărilor urinare. Crește imunitatea pisicii și ajută la menținerea siluetei zvelte.

pierdere în greutate nu există simptome de apetit cum pot să mă diminuam în mod natural

Cu toate acestea, dozele calculate rău și alese incorect vor înrăutăți rapid sănătatea pisicii tale, afectând negativ toate analizele ei de sânge. Trebuie reamintit faptul că dieta BARF este adaptată și creată pentru fiecare pisică individual, ținând cont de ex.

Articole similare

Nu poate poate fi administrată unei pisici dieta concepută pentru altă pisică. Dieta BARF constă în suplimentarea atentă a amestecurilor.

Administrarea doar a cărnii sau, mai rău, doar a oaselor nu este o dietă BARF și contribuie la multe boli periculoase ale pisicilor.

Dieta BARF — cum o introducem la pisică? Proprietarii de pisici care aleg dieta BARF ar trebui să o introducă treptat. Animalul care trece brusc la o altă dietă poate dezvolta un disconfort gastrointestinal temporar.

De ce este acest lucru util pentru câine și în același timp proprietarului? La ce ar trebui să acordați atenție sporită dacă vă decideți să alegeți o dieta cu alimente crude? Din fericire, tot mai mulți membrii ai societății posesorilor de câini socializate cu hrană uscată încep să realizeze că ceva nu prea este în neregulă. Cel mai izbitor efect al alimentelor artificiale și prefabricate pentru dieta barf este că, aceștia suferă din ce în ce mai des de boli care sunt, asemenea ca și la om, în legătură directă cu dieta și stilul de viață modern.

Poți să începi prin amestecarea hranei bogate în carne, fără cereale cu hrana utilizată până acum, amintindu-ți să mărești treptat doza sa. Atunci când, cu timpul, hrana uscată este exclusă de tot, se introduc mese cu hrană umedă și începi să adaugi carnea. Cantitatea de carne crește treptat. Următorul pas este introducerea cărnii crude și înlocuirea tuturor meselor cu ea.

Asevedeași