Slimming boxer

slimming boxer

slimming boxer

Instantly hold stomach in and slim waist down. High waist tummy band flatten belly bulges.

Такая работа была непростой, особенно для человека его комплекции.

Offer compression on waist to support lower back. Breathable slimming boxer and seamless design keep your comfortable,easy to put on and take off. Comfortable high waist, open design, easy to toilet Package:1 PC Brief Preț de referință furnizat de vânzător Afișează mai multe Vânzătorul are un preț recomandat pentru articol wijmbeautymall.

slimming boxer

Reducerile în procente și sumele economisite se bazează pe prețul de referință al vânzătorului. Vânzătorii nu sunt obligați să furnizeze un preț de referință, însă, dacă o fac, acesta trebuie să fie un preț de vânzare sugerat de producător sau un preț de listare similar al produsului; sau b prețul la care articolul a fost oferit slimming boxer spre slimming boxer și pentru o perioadă rezonabilă.

slimming boxer

Prețul de referință îți oferă o idee despre valoarea produsului însă, unele magazine ar putea vinde articolul cu prețuri mai mici decât prețul de referință. În cazul în care consideri că un preț de referință este incorect sau înșelător, te rugăm să îl raportezi, împreună cu URL-ul de listare, la report-abuse wish. Comercializat de.

slimming boxer

Asevedeași