Alergarea slabeste

Cum te ajuta alergatul sa slabesti cu doar 30 minute libere

Alergatul slăbește! Include-l în rutina ta de antrenament!

Autor Florin Chindea. Deşi pare greu de crezut, nu alerg dintotdeauna!

Ce Inseamna Un Antrenament Cardio!? / O Greseala Des Intalnita

Prima mea alergare a fost în luna septembrie şi a constat într-o tură de parc… după care am simţit că mă sufoc şi mor. Acea tură de parc nu a fost întâmplătoare. Am decis să alerg după ce am conştientizat ignoranţa de care am dat dovadă faţă de propria persoană.

anne vrea să piardă în greutate

Mai exact, mă îngrăşasem foarte mult! Oboseam foarte repede, aveam tensiunea arterială crescută, moralul la pământ şi o stare deranjantă de resemnare. Într-o zi, un prieten mi-a atras atenţia că am o burtă imensă.

De ce alergatul iti saboteaza eforturile de slabit

Eram conştient de acel lucru mai ales când eram nevoit să-mi leg şireturile. Acel alergarea slabeste a fost determinant, am hotărât să slăbesc. Necunoscător fiind, credeam că voi slăbi alergând câtre o tură de parc, până reuşesc două ture şi aşa mai departe.

Norocul meu a fost că întâmplător i-am povestit unui prieten despre planul meu măreţ.

pierde greutatea cu grăsimi bune

El având mai multă experienţă, mi-a explicat că e greşit modul meu de abordare şi mi-a recomandat un program de alergare pentru începători, structurat pe 9 săptămâni.

Acel program a făcut minuni.

de ce am pierdut în greutate fără a încerca

L-am respectat cu stricteţe iar în 9 săptămâni eram capabil să alerg 30 de minute fără oprire, moment istoric pentru mine! Bineînţeles că nu m-am oprit la 30 de minute şi din acel moment am început să am o nouă viziune asupra limitelor mele. Am început să îmi testez aceste limite şi am observat că multe dintre ele erau doar bariere mentale pe care mi le impuneam inconştient.

super hd find fat effects secundar

Următorul prag psihologic era alergarea de o oră fără oprire. După un calcul simplu, eram pregătit alergarea slabeste alte 9 săptămâni până voi ajunge în acel stadiu. Însă am calculat greşit, alergarea slabeste atins acel obiectiv în 10… zile! Mai exact, pe alergarea slabeste de Dar nici alergarea de o oră nu a fost întâmplătoare! Pe data de Spre surprinderea mea, am observat că în cele 30 de minute ardeam doar kCal.

Cu toate acestea, multi dintre noi nu avem timpul necesar ca sa iesim la alergat sau cel putin nu este o prioritate pentru noi.

Având în vedere că alergam doar 3 zile pe săptămână, câte 30 de minute, ardeam prea puţine calorii pentru a slăbi! De fapt, în cele 3 zile ardeam câte calorii introduceam la o singură masă, asta ca să nu folosesc cuvinte urâte cum ar fi shaorma… Acea aplicaţie de pe telefon mi-a arătat că deşi alergam, nu ştiam ce se întâmplă în acel moment.

După clipa respectivă, totul a fost mai clar pentru mine şi m-am putut organiza mult mai bine!

Cat slabesti alergand si cat ar trebui sa alergi pentru a slabi – update 2020

În scurt timp a venit şi o alergare de 1hmin şi am observat că alergasem Alt moment istoric, la acel moment asta fiind cea mai mare distanţă alergată de mine vreodată!

Şi a rămas pentru câteva luni recordul meu pentru că în acea perioadă eram confuz şi nu ştiam exact ce vreau, în afară de slăbit!

  • Cum te ajuta alergatul sa slabesti cu doar 30 minute libere
  • Camerele de aburi ard grăsimea corporală

Ca să revin la slăbit, în perioada septembrie — alergarea slabeste nu am reuşit acest obiectiv pentru că alergam prea puţin şi mâncam prea mult. Însă după ce am realizat acest lucru, am reuşit performanţa de a slăbi 11 kg în 4 luni, de la 81 la 70 kg, în perioada noiembrie — februarie Tot ce am făcut a fost să inversez proporţiile, să alerg mai mult şi să mănânc mai puţin. Mi-am impus câteva reguli de alimentaţie şi nu am mai consumat pâine albă, ultima masă a zilei o aveam până la ora alergarea slabeste, am renunţat la sucuri acidulate îndulcite, am eliminat alimentele cu multă grăsime sau zahăr, am fost atent la câte calorii introduc în alergarea slabeste comparativ cu câte ard la alergare!

Spre norocul meu, renunţasem la bere sau orice formă de alcool cu un an înainte. Şi acest aspect este important pentru că 1g de alcool are 7 kCal! Această etapă m-a ajutat pentru că m-am documentat şi am aflat ce sunt proteinele, carbohidraţii sau lipidele şi cum să le folosesc în favoarea mea! Am depăşit obişnuinţa de a mânca doar pentru gust, iar acum sunt atent la valorile nutriţionale.

Ca aspect amuzant, când merg în supermarket, nu mai văd alimentele cu denumirea lor comună, văd doar carbohidraţi, proteine, lipide. În acest fel, nu voi face eroarea de a-mi lua două alergarea slabeste care conţin doar carbohidraţi, de exemplu!

Alergarea ajută la siluetă! Dar cât trebuie să alergi pentru a slăbi?

Cu timpul, am reuşit să aleg anumite alimente care să facă parte din mesele mele zilnice. Ce am observat a fost o oarecare simplitate alergarea slabeste alimentaţie, comparativ cu perioada precedentă. Ca un exemplu pe care ţin să-l menţionez de fiecare dată când am ocaziafulgii de ovăz sunt alimentul meu de alergarea slabeste în combinaţie cu suc de morcovi!

Explicaţia este simplă, este un aliment bogat în nutrienţi! Are proporţia ideală de proteine, carbohidraţi, lipide şi conţine fibre!

pierdeți în greutate când dormiți

Şi este printre puţinele alimente din ziua de azi pe a cărui ambalaj, la ingrediente scrie doar atât: fulgi de ovăz. Informativ, cu aproximaţie, tabelul nutriţional arată aşa, la g: kCal, 13g proteine, 63g carbohidraţi, 6g lipide, 9g fibre.

Asevedeași