Dieta lichida

dieta lichida

Ce este dieta lichidă completă și când este folosită?

cum celebritățile pierd în greutate rapid pentru filme înțeles pierde în greutate rapid

Fogoros, MD Share on Facebook Share on Twitter O dietă plină lichidă este alcătuită numai din lichide, dar, spre deosebire de o dietă limpede care în mod esențial permite doar băuturi clare și dieta lichida, o dietă plină lichidă include sucuri mai groase, lapte și supe pura. Este adesea folosit înainte sau după unele tipuri de intervenții chirurgicale sau dacă aveți anumite afecțiuni digestive care nu vă vor permite să mâncați alimente solide.

gute fatburner kapseln mă străduiesc să mi pierd greutatea

În majoritatea cazurilor, veți avea doar o dietă plină lichidă pentru o perioadă limitată de timp, iar dieta este adesea dieta lichida piatră de temelie pentru dieta mecanică moale. Dietă lichidă completă față de dieta lichidă clară O dietă plină lichidă este adesea utilizată ca o punte între o dietă lichidă clară și o dietă dieta lichida regulată sau mecanică.

fericit way fat burner reviews aplicația cu pierderi în greutate

Are o gamă mai mare de produse decât o dietă lichidă clarădar este totuși destul de restricționată în comparație cu o dietă mecanică moalecare permite majoritatea tipurilor de alimente atâta timp cât au fost puse, pulverizate sau pulverizate. Sucurile și bujiile permise pe dieta lichidă limpede trebuie să fie clare, deci alegerile sunt mai limitate.

Medicina Exista doua tipuri de diete pe baza de lichide: dieta cu lichide transparente sau dieta complet lichida. Desi similare, prima este mai restrictiva si nu permite consumul unor alimente precum unt, ovaz sau crema de grau. Dieta lichida poate veni ca o recomandarea din partea medicului, insa de obicei nu vizeaza pierederea in greutate. Aceasta este recomandata frecvent inaintea unei operatii. De asemenea, este indicata inaintea unor analize interne sau radiografii ce presupun ca dieta lichida sau intestinele tale sa fie goale.

Sucurile clare dieta lichida sucul de mere sunt fine în ambele diete, dar pe dieta plină lichidă puteți consuma sucuri de legume și suc de citrice, dacă este bine, atâta timp cât pulpa este tensionată. În plus față de bulion clar, supe cremă sunt permise, atâta timp cât acestea nu conțin bucăți sau bucăți de carne, legume sau fidea. Cerealele fierte sunt, de asemenea, fine, atâta timp cât au fost tensionate.

de pierdere în greutate arderea activităților de grăsime

Ceaiul și cafeaua sunt permise în ambele diete, dar pe o dietă plină lichidă, puteți adăuga și lapte sau smântână, dacă doriți. De asemenea, puteți bea lapte sau înlocuitori de lapte, cum ar fi migdale, soia sau lapte de orez, dacă sunteți intolerant la lactoză. Obiectivele nutriției Dieturile complete lichide sunt de obicei scăzute în calorii și nutrienți.

Scopul este de obicei aproximativ de calorii și 45 de grame de proteine. S-ar putea să vă simțiți ca și cum ați ajuns să mănânci, dar această dietă nu conține suficientă fibră, vitamine și minerale pentru a fi folosită pe termen lung.

îndepărtați grăsimea interioară a coapsei poate tenisul să vă facă să pierdeți în greutate

Dacă, din anumite motive, sunteți pe această dietă pentru o perioadă mai dieta lichida de timp, medicul dumneavoastră vă poate sugera adăugarea de suplimente nutritive lichide cum ar fi Asigurați-vă planul de masă zilnic. Dacă încă mai aveți nevoie de mai multe calorii, laptele sub formă de pudră poate fi adăugat la supele smălțuite și puteți îndulci alimentele cu zahăr sau îndulcitori lichizi cum ar fi miere sau sirop de porumb. Adăugarea untului sau a margarinei la cerealele fierbinți este, de asemenea, o opțiune.

declarație de misiune de pierdere în greutate recenzii de stație de slăbire

Dacă aveți nevoie să reduceți calorii, îndulcitorii artificiali sunt de asemenea permise pe o dietă plină lichidă. Alimentele sunt permise Toate tipurile de suc de fructe și legume fără pulpă Fructe sau legume purtate Soia sau lapte de migdale Iaurt fără dieta lichida de fructe Branza topita Ouăle pot fi consumate ca o cremă moale Miere.

Asevedeași